Projekt Mysia 3 – alternatywa dla tradycyjnych centrów handlowych

    Tam gdzie dzieje się coś związanego z modą czy polskimi projektantami, tam zawsze jest Perlage. Tym razem gościła na otwarciu nowego miejsca na zakupowej mapie Warszawy zaprojektowanego specjalnie dla spragnionych shoppingu w najbardziej wysmakowanym stylu. Mysia 3 to miejsce gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie: począwszy od koneserów mody poprzez miłośników sztuki, aż do znawców najbardziej wyrafinowanych kuchni świata. Dla spragnionych oczywiście również Cisowianka Perlage!

    Projekt Mysia 3 jest alternatywą dla tradycyjnych centrów handlowych. Jej myślą przewodnią jest zwrot w stronę indywidualnego stylu klienta, bo obok marek znanych i cenionych, znajdziemy tu ofertę niszowych lub mało jeszcze rozpoznawalnych projektantów i twórców. Trzy-piętrowa kamienica w samym centrum miasta jest przestrzenią, w której można napić się kawy, wina, przekąsić to i owo z menu kuchni fusion, delektować się sztuką pomiędzy kolejnymi przymiarkami w „odzieżowym spa”. Trzecie piętro natomiast zostało wydzielone na konferencje i spotkania biznesowe. W przyszłości będą tu odbywać się także koncerty, wystawy i pokazy mody. Nie trzeba już wyjeżdżać do Berlina czy Londynu na zakupy, bo Warszawa doczekała się konceptu szytego na miarę Europejczyka. Swoje atelier otworzy pod tym adresem – już wkrótce – także Dawid Woliński, który podczas grand openingu Mysiej 3 postanowił jednak nie zdradzać wnętrza swojej twórczej przestrzeni, zasłaniając witrynę białym jedwabiem.

    Wśród gości wieczoru pojawili się m.in. Agnieszka Perepeczko, Mariusz Czerkawski, Marina, Ania Bosak, Marysia Góralczyk, Jola Rutowicz, Anna Ibisz, czy Artur Orzech.

    Partnerem wydarzenia byłą Cisowianka Perlage.

    _____________

    Cisowianka Perlage to wysokiej jakości naturalna woda mineralna pochodząca z nałęczowskich pokładów wodonośnych. Jest wodą o średniej mineralizacji i niskiej zawartości sodu, dzięki czemu można pić ją bez ograniczeń każdego dnia. Delikatne musowanie, przypominające procesy zachodzące w szlachetnych szampanach, otrzymano dzięki specjalnej metodzie nasycania dwutlenkiem węgla. W Cisowiance Perlage zastosowano dwutlenek węgla pochodzenia naturalnego, o którym mówi się, że nie podrażnia ścian żołądka. M.in. dzięki temu oraz swojej niezwykłej delikatności polecana jest w szczególności do posiłków. Zaliczana jest do grona najlepszych wód świata i polecana przez sommelierów i mistrzów kulinarnych. Jako jedyna posiada również rekomendację Fundacji Klubu Szefów Kuchni.