Pokaz najnowszej kolekcji Roberta Kupisza z Cisowianką Perlage

    Powstanie Warszawskie i wiersze Krzysztofa Kamila Baczyńskiego stały się inspiracją Roberta Kupisza do stworzenia kolekcji prezentowanej wczoraj w Soho Factory w Warszawie. W zimowej kolekcji zatytułowanej „Heroes” pojawiły się kożuchy, wełniane płaszcze, flanelowe koszule i dzianinowe szale, ale również zwiewne, ręcznie farbowane spódnice i sukienki. Na wybiegu dominowały kolory natury: przełamane czernie, szarości, beże i granaty. Niezwykła była nie tylko tematyka kolekcji, ale i sam pokaz, któremu towarzyszy pokaz zdjęć i muzyka Anny Marii Jopek. Ten niecodzienny pokaz i tym razem podziwiała plejada gwiazd, wśród których znaleźli się m.in. Małgorzata Mielcarz, Maja Sablewska, Sylwia Gliwa, Maja Ostaszewska, Małgorzata Kożuchowska, Aleksandra Kwaśniewska, Aleksandra Kisio, Marta Krupa i wielu, wielu innych polskich celebrytów. W Soho Factory nie mogło również zabraknąć Cisowianki Perlage, która na stałe wpisała się już w najważniejsze polskie wydarzenia modowe.

    Partnerami pokazu byli m.in: Wittchen, E Perfume Style, Orlen, Cisowianka Perlage, Oceanic, Wyborowa, Rouge Bunny Rouge, Apart, Veneziana oraz Philip Morris.

    A patronami medialnymi: Viva!, Party, Flesz i FTV.

    _______________________

    Cisowianka Perlage to wysokiej jakości naturalna woda mineralna pochodząca z nałęczowskich pokładów wodonośnych. Jest wodą o średniej mineralizacji i niskiej zawartości sodu, dzięki czemu można pić ją bez ograniczeń każdego dnia. Delikatne musowanie, przypominające procesy zachodzące w szlachetnych szampanach, otrzymano dzięki specjalnej metodzie nasycania dwutlenkiem węgla. W Cisowiance Perlage zastosowano dwutlenek węgla pochodzenia naturalnego, o którym mówi się, że nie podrażnia ścian żołądka. M.in. dzięki temu oraz swojej niezwykłej delikatności polecana jest w szczególności do posiłków. Zaliczana jest do grona najlepszych wód świata i polecana przez sommelierów i mistrzów kulinarnych. Jako jedyna posiada również rekomendację Fundacji Klubu Szefów Kuchni.

    ZOSTAW ODPOWIEDŹ

    Proszę wpisać swój komentarz!
    Proszę podać swoje imię tutaj