Cisowianka Perlage i plejada gwiazd na pokazie Deni Cler

    Włoski styl w najlepszym wydaniu, taka jest kolekcja Deni Cler Milano na wiosnę-lato 2012.

    Pokaz pt.„Ciao! Tornero piu tardi!”, czyli „Wrócę później! Paa..” zaprezentowano wczoraj w Centrum Nauki Kopernik. W pierwszym rzędzie zasiadły m.in. Małgorzata Socha, Ewa Pacuła oraz Agnieszka Szulim, które na ten wieczór przybyły w zaprojektowanych specjalnie dla nich na tę okazję kreacjach. Gościom pokazu towarzyszyła Cisowianka Perlage, która na stałe wpisała się już w krajobraz największych wydarzeń modowych w Polsce.

    Klasyczne stroje biznesowe, niezwykle eleganckie suknie koktajlowe i stylowe kreacje wieczorowe – na pokazie zaprezentowano aż trzy linie tematyczne, w których każda nowoczesna i elegancka kobieta znajdzie coś dla siebie. Oprócz charakterystycznych dla marki Deni Cler czarni i bieli, szarości i beży, w kolekcji pojawiły się także bardziej zdecydowane kolory – pomarańcze, odcienie niebieskiego, a także modne w tym sezonie złoto. Wszystkie prezentowane stroje wykonano z najwyższej jakości tkanin – lnu, jedwabiu, bawełny. Ich dopełnieniem były efektowne dodatki, takie jak paski, buty, torebki i biżuteria, w której pojawiły się duże formy – masywne łańcuch i kamienie.

    _____________

    Cisowianka Perlage to wysokiej jakości naturalna woda mineralna pochodząca z nałęczowskich pokładów wodonośnych. Jest wodą o średniej mineralizacji i niskiej zawartości sodu, dzięki czemu można pić ją bez ograniczeń każdego dnia. Delikatne musowanie, przypominające procesy zachodzące w szlachetnych szampanach, otrzymano dzięki specjalnej metodzie nasycania dwutlenkiem węgla. W Cisowiance Perlage zastosowano dwutlenek węgla pochodzenia naturalnego, o którym mówi się, że nie podrażnia ścian żołądka. M.in. dzięki temu oraz swojej niezwykłej delikatności polecana jest w szczególności do posiłków. Zaliczana jest do grona najlepszych wód świata i polecana przez sommelierów i mistrzów kulinarnych. Jako jedyna posiada również rekomendację Fundacji Klubu Szefów Kuchni.

    ZOSTAW ODPOWIEDŹ

    Proszę wpisać swój komentarz!
    Proszę podać swoje imię tutaj