„4 element” to tytuł niezwykłej kolekcji marki La Mania, której pokaz odbył się wczoraj w Sali Marmurowej Pałacu Kultury w Warszawie. Inspiracją do jej stworzenia były klimaty futurystyczne oraz film „Piąty element”. I tym razem jednak kreacje młodej marki La Mania są przede wszystkim niezwykle kobiece i zmysłowe. Na wybiegu dominowały biele, beże i odcienie złota, ale pojawiły się także błękity i róże. Było raczej minimalistycznie i bardzo elegancko. Wyjątkowa kolekcja na pewno na długo zapadnie w pamięci gościom pokazu, wśród których nie mogło zabraknąć gwiazd polskiego showbiznesu. Najnowszą kolekcję pierwszej polskiej marki pret-a-porter podziwiali m.in. Małgorzata Socha, Monika Olejnik, Anna Czartoryska, Halina Mlynkowa, Agnieszka Szulim, Bogna Sworowska, Paulina Sykut i Robert Kupisz.
Kolekcja wiosna/lato 2012 to efekt pracy zespołu projektantów stworzonego przez Joannę Przetakiewicz, dzięki której marka La Mania szturmem zdobywa serca nie tylko polskich gwiazd. Na pokazie nie mogło zabraknąć Cisowianki Perlage, która nie po raz pierwszy już staje się partnerem wydarzeń związanych ze światem mody. Towarzyszyła już m.in. pokazom kolekcji duetu Paprocki&Brzozowski, Mariuszowi Przybylskiemu, marce Simple, a także pokazom kolekcji Łukasza Jemioła. To dowód na to, jak doskonale Cisowianka Perlage pasuje do sytuacji, gdzie króluje nienaganny styl i elegancja.
_____________
Cisowianka Perlage to wysokiej jakości naturalna woda mineralna pochodząca z nałęczowskich pokładów wodonośnych. Jest wodą o średniej mineralizacji i niskiej zawartości sodu, dzięki czemu można pić ją bez ograniczeń każdego dnia. Delikatne musowanie, przypominające procesy zachodzące w szlachetnych szampanach, otrzymano dzięki specjalnej metodzie nasycania dwutlenkiem węgla. W Cisowiance Perlage zastosowano dwutlenek węgla pochodzenia naturalnego, o którym mówi się, że nie podrażnia ścian żołądka. M.in. dzięki temu oraz swojej niezwykłej delikatności polecana jest w szczególności do posiłków. Zaliczana jest do grona najlepszych wód świata i polecana przez sommelierów i mistrzów kulinarnych. Jako jedyna posiada również rekomendację Fundacji Klubu Szefów Kuchni.